SearchBlox Software, Inc.
Amsterdam, NL, 17 Jan. 2023, 16:02 CEST
SearchBlox erkend in Gartner® Magic Quadrant™ voor Insight Engines 2022

SearchBlox Software, Inc, een bedrijf dat op basis van open source-technologie intuïtieve en intelligente zoekmachines voor bedrijven bouwt, is trots op de erkenning in de 2022 Gartner® Magic Quadrant™ voor Insight-engines.

SearchBlox erkend in Gartner® Magic Quadrant™ voor Insight Engines 2022 img#1

SearchBlox erkend in Gartner® Magic Quadrant™ voor Insight Engines 2022

SearchBlox Software, Inc, een bedrijf dat op basis van open source-technologie intuïtieve en intelligente zoekmachines voor bedrijven bouwt, is trots op de erkenning in de 2022 Gartner® Magic Quadrant™ voor Insight-engines. SearchBlox staat bekend om zijn uitvoeringsvermogen en zijn volledigheid van visie.

Onze door AI aangedreven zoekhulpmiddelen verbeteren de werknemerservaring (EX) en klantervaring (CX), vooral voor overheidsinstellingen, financiële dienstverleners, technologiebedrijven en organisaties in de gezondheidszorg in Noord-Amerika.

"We zijn verheugd met onze deelname aan het 2022 Gartner® Magic Quadrant™ voor Insight Engines", aldus Timo Selvaraj, Chief Product Officer van SearchBlox. "We zien het als een erkenning van ons niet-aflatende streven om waardevolle bedrijfsgegevens te ontsluiten en tegelijkertijd de ervaring van eindgebruikers te verbeteren. Onze SearchAI suite van tools, zoals SmartSuggest™ en SmartFAQs™, levert robuuste functionaliteit met een intuïtieve gebruikerservaring die voldoet aan de eisen van de huidige markt."

"Naarmate gegevensbronnen productiever worden, wordt de toegang tot zinvolle informatie ingewikkelder", voegt Dr. John Lewis, Chief Knowledge Officer bij SearchBlox, toe. "Onze strategie is daarom gericht op het gebruik van AI om de inhoud zelf automatisch te verbeteren. Moderne zoekmachines voor bedrijven moeten verder gaan dan het weergeven van zoekresultaten. Eindgebruikers hebben context en stuurinformatie nodig om beslissingen te nemen. Dat is wat onze producten bieden."

Ga voor meer informatie over SearchBlox, SearchAI of de 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Insight Engines naar SearchBlox.com.