CTS
Utrecht, NL, 09 Jan. 2023, 10:41 CEST
CTS ontvangt meerderheidsinvestering vanuit Marlin en NorthEdge voor verdere groei

Cloud Technology Solutions Group maakt vandaag met genoegen bekend een investering te hebben ontvangen vanuit Marlin Equity Partners (Marlin), om zo verdere groei in de UK en de rest van Europa te faciliteren.

CTS ontvangt meerderheidsinvestering vanuit Marlin en NorthEdge voor verdere groei img#1

CTS ontvangt meerderheidsinvestering vanuit Marlin en NorthEdge voor verdere groei

Cloud Technology Solutions Group maakt vandaag met genoegen bekend een investering te hebben ontvangen vanuit Marlin Equity Partners (Marlin), om zo verdere groei in de UK en de rest van Europa te faciliteren. Marlin heeft nu een meerderheidsbelang in Cloud Technology Solutions Group, die bestaat uit de twee marktleidende bedrijven CTS en CloudM. CTS is aanbieder van professional en managed services voor Google Cloud, en CloudM is leverancier van beheersoftware en migratiediensten voor Google Workspace en M365. De oplossingen van Cloud Technology Solutions Group helpen organisaties geavanceerde digitale bedrijfsmodellen toe te passen en te profiteren van lagere kosten dankzij verbeterde data-analyses en efficiënt beheer van productiviteitsapplicaties.

De bestaande investeerder NorthEdge Capital (NorthEdge) heeft opnieuw zijn steun toegezegd aan Cloud Technology Solutions Group en zal een minderheidsbelang in het bedrijf aanhouden.

Tom Ray, CEO van Cloud Technology Solutions Group: “Naar onze mening bevindt CTS zich in een uitmuntende positie om te profiteren van het momentum van het Google Cloud Platform, dat tot de snelst groeiende publieke cloudplatforms behoort. In de sectoren en regio’s die we bedienen, bespeuren we een groeiende vraag naar onze marktleidende professional- en managed services. We zijn verheugd onze krachten te bundelen met Marlin, dat een schat aan operationele expertise en domeinkennis naar ons team brengt, en om tegelijkertijd onze relatie met NorthEdge voort te zetten. We zien ernaar uit om op basis van hun gedeelde visie en ondersteuning de positie van CTS in de Europese markt verder te versterken en te blijven investeren in CloudM.”

Mike Wilkinson, managing director bij Marlin: “CTS heeft zich ontpopt tot een van de grootste en snelst groeiende partners van Google Cloud in Europa. Met hun focus en expertise op het gebied van diensten en software voor het Google Cloud Platform en Workspace is het bedrijf goed gepositioneerd in een strategische groeimarkt. We zijn enorm enthousiast om CTS samen met zijn managementteam verder uit te bouwen en op te schalen, zodat het uitgroeit tot leider in Google Cloud-diensten in de EMEA-regio. Daarnaast kijken we ernaar uit om CloudM onafhankelijk daarvan verder te ontwikkelen.”

Jon Pickering, Chief Investment Officer bij NorthEdge voegt toe: "Het was geweldig om de afgelopen vier jaar met de teams van CTS en CloudM samen te werken. Het team heeft ongelooflijk hard gewerkt sinds onze eerste investering in 2018: de netto inkomsten zijn gegroeid, een aantal nieuwe eigen producten zijn ontwikkeld, er is internationaal geschaald en consequent geïnvesteerd in de mensen. Net als Marlin geloven we dat het bedrijf zal blijven groeien en zijn positie als een van de toonaangevende aanbieders van Google Cloud Services in EMEA zal verstevigen. We zijn dan ook verheugd om deel te blijven uitmaken van de reis."