Lexmark
Naarden, NL, 21 Nov. 2022, 12:10 CEST
Lexmark breidt Cloud Services uit met Translation Assistant en Cloud Scan Management

De oplossingen zullen vanaf begin 2023 beschikbaar zijn voor klanten van Lexmark Cloud Services en zijn onderdeel van een groter pakket aan verbeteringen

De oplossingen zullen vanaf begin 2023 beschikbaar zijn voor klanten van Lexmark Cloud Services img#1
De oplossingen zullen vanaf begin 2023 beschikbaar zijn voor klanten van Lexmark Cloud Services

Lexmark breidt Cloud Services uit met Translation Assistant en Cloud Scan Management

Lexmark, wereldwijd leider in imaging- en IoT-oplossingen, introduceert nieuwe updates voor het Lexmark Cloud Services Platform. Een van de toevoegingen op het platform is Lexmark Translation Assistant (LTA), een oplossing om documenten in realtime te vertalen. Gebruikers kunnen documenten in de oorspronkelijke taal scannen met een Lexmark MFP, de juiste uitvoertaal selecteren en binnen enkele minuten een vertaald* document ontvangen. Naast LTA lanceert Lexmark ook Lexmark Cloud Scan Management, een nieuw cloud-portaal, hoewel beide oplossingen pas vanaf begin 2023 beschikbaar zullen zijn voor klanten. Verder zijn verschillende upgrades voor Lexmark Cloud Print Management direct beschikbaar.

“Lexmark Cloud Services biedt een efficiënte en betaalbare manier om printmanagement succesvol te maken dankzij een volledig pakket optimalisatiemogelijkheden”, aldus Peter van Broekhoven, Managing Director Lexmark Benelux. “Onze nieuwste cloud softwareoplossing – de Lexmark Translation Assistant (LTA) – wordt door onze klanten revolutionair genoemd. LTA helpt klanten taalbarrières te overwinnen door geprinte vertalingen eenvoudig en toegankelijk te maken via een met de cloud verbonden Lexmark multifunctionele printer (MFP).”

Lexmark Cloud Scan Management
Lexmark Cloud Scan Management stelt klanten in staat om bestanden direct te scannen en delen. Dit biedt aanzienlijke kostenbesparingen voor bedrijven die directe toegang nodig hebben tot papieren documenten vanaf verschillende locaties. Via het cloud-portaal kunnen snelkoppelingen naar een Lexmark-apparaat worden toegevoegd zodat rechtstreeks naar externe clouddiensten, zoals Microsoft OneDrive, SharePoint en Google Drive kan worden gescand. Dit verhoogt de efficiëntie en zorgt ervoor dat online en papieren documenten op elkaar worden afgestemd. Andere voordelen zijn:

  • Efficiëntere papieren processen
  • Eenvoudige digitalisering van papieren documenten
  • Documenten rechtstreeks scannen naar een clouddienst voor het delen van bestanden
  • Documenten op afstand eenvoudig delen en aanpassen
  • Volledige cloudbeveiliging

Lexmark Cloud Print Management Upgrade
Lexmark heeft ook upgrades uitgebracht voor Lexmark Cloud Print Management (CPM) om sneller en veiliger printen in de cloud mogelijk te maken:

  • Linux®Lexmark Print Management Client (LPMC) biedt een versie van de LPMC voor het indienen van opdrachten in CPM vanuit Linux, plus een herontwerp van de Client Download Page met de keuze voor Linux.
  • Microsoft Universal Print-integratie biedt een koppeling waarmee Microsoft Universal Print opdrachten kan indienen via CPM.
  • Maximale printopdracht voor gasten stelt een bedrijf in staat om een limiet in te stellen voor het aantal pagina’s dat een gast met een enkele opdracht kan printen.
  • Volledige data-export met bestandsnaam stelt klanten in staat hun ingediende printopdrachten en vrijgavedatamet geëxporteerde rapporten te downloaden.
  • E-mailnotificatie voor gemachtigden informeert een medewerker wanneer hij of zij is gemachtigd of wanneer zijn of haar machtiging vervalt.

Lexmark Translation Assistant en Lexmark Cloud Scan Management zullen in het eerste kwartaal van 2023 beschikbaar zijn voor Nederlandse klanten. Updates voor Cloud Print Management zijn nu al wereldwijd beschikbaar.

Aanvullende informatie