myBrand
Apeldoorn, NL, 08 Nov. 2022, 09:30 CEST
Provincie Overijssel kiest myBrand als partner voor conversie naar SAP S/4HANA

Aanbesteding wijst myBrand opnieuw aan als betrouwbare en kundige partner

Provincie Overijssel kiest myBrand als partner voor conversie naar SAP S/4HANA img#1

Provincie Overijssel kiest myBrand als partner voor conversie naar SAP S/4HANA

Provincie Overijssel heeft de overstap gemaakt van SAP ECC naar SAP S/4HANA. Dit deed de provincie samen met SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner myBrand , onderdeel van Conclusion. In juli 2021 zette provincie Overijssel een aanbesteding uit, waarin myBrand qua prijs-kwaliteitverhouding het best uit de bus kwam. Daarom is de overeenkomst tussen de twee partijen met vier jaar verlengd, na een al bestaande samenwerking van reeds zes jaar.

Optimale gebruikerservaring
De belangrijkste reden voor provincie Overijssel om de overstap te maken naar SAP S/4HANA is dat het een sterk en wendbaar fundament biedt. Het nieuwe systeem zorgt voor mogelijkheden met betrekking tot het gebruik van nieuwe apps, die het bijvoorbeeld voor gebruikers gemakkelijker maakt om in te loggen. Dit vereenvoudigt ook het thuiswerken. Met deze nieuwe basis kan provincie Overijssel samen met myBrand verdere stappen zetten in het optimaliseren van de gebruikerservaring.

Marianna Pothof, functioneel beheerder financiën bij provincie Overijssel: “Met myBrand zijn de lijnen kort. We kunnen snel schakelen en de myBranders zijn altijd goed bereikbaar. Ook als er iets misgaat, staan ze klaar en gaan ze meteen op zoek naar een oplossing. De conversie was een rechtlijnig en kort project. We hebben duidelijke afspraken gemaakt en vulden elkaar goed aan qua kennis en kunde, waardoor het voorspoedig is verlopen. Er zijn verschillende SAP-modules die voor ons mogelijk interessant zijn. Ik kijk ernaar uit om dit samen met myBrand verder te onderzoeken en op te pakken.”

Johan Geerts, projectmanager bij myBrand: “We zijn trots dat we voor provincie Overijssel opnieuw de juiste partner zijn. De samenwerking is prettig en we zijn blij dat we deze kunnen voortzetten, zeker met zo’n mooi coversietraject. Voorafgaand aan iedere oplevering van een projectfase werd grondig getest. Voor een livegang wil je zeker weten dat alles goed is, zowel op technisch als functioneel vlak. Nadat de conversie was uitgevoerd, is er samen met het functioneel beheerteam van de provincie getest. Daarna zijn er nog gebruikersacceptatietesten uitgevoerd. Hiermee waarborgen we een succesvolle S/4HANA-conversie.”