Incentro
Utrecht, NL, 06 Sep. 2022, 14:05 CEST
Cloudflare en Incentro sluiten partnership

Vanaf vandaag zullen Cloudflare en Incentro hun krachten bundelen in de vorm van een partnerschap. Steeds vaker worden webapplicaties aangevallen met als doel om deze plat te leggen en/of te hacken.

Cloudflare en Incentro sluiten partnership img#1

Cloudflare en Incentro sluiten partnership

Vanaf vandaag zullen Cloudflare en Incentro hun krachten bundelen in de vorm van een partnerschap. Steeds vaker worden webapplicaties aangevallen met als doel om deze plat te leggen en/of te hacken. Incentro en Cloudflare trekken samen op om jouw webomgeving optimaal te beschermen.

Verder dan basisbeveiliging
Met bijna 1000 aanvallen per dag en meer dan 2500 bots die per week langskomen op een gemiddelde website, is de bedreiging op jouw omgeving best reëel. Het lukt de meeste bedrijven wel om basisbeveiliging op te zetten, maar toch gebeurt het vaak dat er data gestolen wordt, met alle gevolgen van dien. Dat kan beter.

Bescherm jouw online applicaties
Een Web application firewall (WAF), Content delivery Netwerk (CDN) of Bot Management zijn een aantal features van Cloudflare die jouw internet gerichte webapplicatie kunnen beschermen. Met deze features bouwen zij een schil om je applicatie heen die je beschermt tegen aanvallen van buitenaf. Cloudflare werd al regelmatig toegepast bij verschillende klanten van Incentro en aan het eind van 2021 raakten beide partijen in gesprek. Met de sterkte AI engine en hun wereldwijde netwerk heeft Cloudflare een ijzersterk product in handen om applicaties te beschermen. De rijke set aan Incentro specialisten zorgen er vervolgens voor dat de verschillende diensten perfect geïntegreerd worden. Kortom; een gouden combinatie. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Arianne Landheer, Managing Director: “Wij zochten een partner die, net als ons, klantrelaties belangrijk vindt en die applicatie beveiliging & performance tot in de puntjes begrijpt. Met Cloudflare hebben we een match gevonden op techniek, klantbeleving en bedrijfscultuur. We hebben heel veel zin in de samenwerking.”

Mark Verheijke, Bnlx Channel Manager: ‘’Incentro heeft zich in korte tijd het Cloudflare portfolio eigen gemaakt en is één van de eerste Enterprise Partners van de Bnlx. Als Channel Manager voor de Bnlx ben ik daar erg gelukkig mee en de samenwerking ziet er erg goed uit. Gefeliciteerd Incentro.’’