Dell
Amsterdam, NL, 22 Aug. 2022, 11:24 CEST
Beschikbaarheid nieuwe Dell XPS 13-devices en Dell Pro Webcam

Dell kondigt de beschikbaarheid aan van de XPS 13 2-in-1, XPS 13 Plus Developer's Edition met Ubuntu 22.04 en Dell Pro Webcam (WB5023), een professionele 2K QHD-webcam die high-end beeldkwaliteit combineert met intelligente functies.

Beschikbaarheid nieuwe Dell XPS 13-devices en Dell Pro Webcam img#1
Beschikbaarheid nieuwe Dell XPS 13-devices en Dell Pro Webcam img#2Beschikbaarheid nieuwe Dell XPS 13-devices en Dell Pro Webcam img#3

Beschikbaarheid nieuwe Dell XPS 13-devices en Dell Pro Webcam

  • XPS 13 2-in-1 w/ Folio [US $1,099]: Beschikbaar vanaf 30 augustus op Dell.com
  • XPS 13 Plus Developer’s Edition [US $1,299]: Beschikbaar vanaf 18 augustus op Dell.com

Voor klanten die zo flexibel mogelijk willen werken, is er de XPS 13 2-in-1, waarmee je heel gemakkelijk kunt switchen tussen werk, school, entertainment en meer. Maak de ervaring compleet met een optionele XPS Folio en XPS Stylus. Schakel vloeiend over van kijk- naar volledige productiviteitsmodus door de magnetische XPS Folio te bevestigen en geniet van een natuurlijke schrijfervaring met de XPS Stylus. In eerste instantie beschikbaar in de kleur ‘Sky’ met Wi-Fi 6e.

Dell's XPS 13 Plus Developer's Edition is de eerste OEM-pc die is gecertificeerd voor Ubuntu 22.04 (LTS). Het Ubuntu-certificeringsprogramma zorgt ervoor dat alle componenten van een gecertificeerde computer werken zoals verwacht, zodat de gebruiker vanaf het eerste gebruik kan rekenen op de beste ervaring. Gecertificeerde apparaten bevatten waar nodig ook specifieke software of drivers die afwijken van de standaard-apparaten. Deze worden gedefinieerd in een metapackage dat automatisch de optimale configuratie van packages, drivers en kernel installeert om de beste ervaring op dat apparaat te leveren. Lees de officiële aankondiging voor een volledig overzicht van de nieuwe functies van Ubuntu 22.04 LTS.

  • Dell Pro Webcam (WB50523) [€ 130,67]: Per direct beschikbaar op Dell.com

Dell blijft zijn portfolio van randapparaten uitbreiden, dit keer met de toevoeging van de Dell Pro Webcam (andere recente voorbeelden zijn de Dell Speakerphone en Dell Slim Conferencing Soundbar). Deze professionele 2K QHD-webcam biedt superieure beeldkwaliteit in vergelijking met een FHD (1080)-webcam en levert heldere, levendige en professionele videokwaliteit onder alle lichtomstandigheden. De Sony STARVIS-sensor en multi-element lens nemen veel licht op, wat zorgt voor een kristalhelder beeld. De combinatie van Digital Overlap HDR en Facial Detection Auto Exposure optimaliseert het beeld, zodat je er altijd goed uitziet.

Geavanceerde Image Signal Processing en 3D/2D-ruisonderdrukking elimineren automatisch korrelige beelden, zodat je er op je best uitziet, zelfs bij weinig licht. De intelligente AI Auto Framing-functie van de webcam zorgt ervoor dat je altijd in het midden van het frame zit.

De cilindrische webcam oogt slank en heeft een ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking voor duidelijke communicatie, een magnetische sluiterkap voor privacy en een ingebouwde montageclip voor eenvoudige bevestiging aan een monitor, notebook of een statief. De webcam is compatibel met Windows- en Mac-besturingssystemen, werkt goed met alle grote UC-platforms en is gecertificeerd voor Microsoft Teams en Zoom. Daarnaast kun je met de Dell Peripheral Manager alle webcam-instellingen zoals gezichtsveld, helderheid, scherpte, contrast en verzadiging aanpassen aan jouw voorkeuren.