Zoom
Amsterdam, NL, 26 Aug. 2023, 10:35 CEST
Zoom introduceert Production Studio en verbeterde mobiele app

Zoom introduceert Production Studio en Zoom Events in mobiele app. Gemakkelijk webinars creëren zonder professionele assistentie. Evenementorganisatoren bouwen gemeenschap op en blijven in contact met fysieke en virtuele deelnemers.

Met de nieuwe Production Studio kunnen webinars nu gemakkelijk worden gemaakt zonder professionele hulp. img#1
Met de nieuwe Production Studio kunnen webinars nu gemakkelijk worden gemaakt zonder professionele hulp.

Zoom introduceert Production Studio en verbeterde mobiele app

Vandaag introduceert Zoom de Production Studio en voegt het Zoom Events toe aan de mobiele app. Met de lancering van de Production Studio wordt het nu mogelijk om moeiteloos webinars te creëren zonder de noodzaak van professionele assistentie. Deze nieuwe functies stellen evenementorganisatoren in staat om op een meer handige manier een gemeenschap op te bouwen en in contact te blijven met zowel fysieke als virtuele deelnemers, zelfs na afloop van het evenement.

De Production Studio van Zoom biedt een gebruiksvriendelijke methode om professionele evenementen op te zetten binnen de Zoom Events en Zoom Sessions omgeving. Met behulp van deze studio worden tools aangereikt waarmee je een virtuele setting kunt creëren zonder afhankelijk te zijn van een ontwerpteam of productie-experts. Evenementorganisatoren hebben nu de mogelijkheid om op maat gemaakte virtuele sessies te ontwerpen voor iedere deelnemer. Dit betekent dat marketing- en communicatieprofessionals tijd en kosten kunnen besparen bij het organiseren van virtuele evenementen en webinars.

Belangrijkste features van Production Studio zijn:

Dynamische layouts

 • 50+ aanpasbare lay-outs
 • Flexibele beeldverhoudingen
 • Mogelijkheid om ruimte tussen video’s aan te passen

Branding

 • Meerdere webinar-scènes per sessie inclusief scherm delen-layouts
 • Volgorde van verschillende scènes bepalen
 • Achtergronden aanpassen per scène

Tools voor presenteren

 • Spreekvolgorde vooraf instellen
 • Presentator-view bewerken tijdens live scenes

Technische functies

 • Cloud-opnames
 • Lobby en livestream mogelijkheden van derden
 • Gebruiksvriendelijk Zoom Events Portal

Zoom Events
Vandaag lanceert Zoom een update voor de mobiele app met toegang tot Zoom Events. In de nieuwe app is een geheel nieuwe hybride evenementenervaring beschikbaar.

Via de mobiele Zoom-app kunnen deelnemers sessies verkennen, bookmarken en bijwonen, belangrijke meldingen ontvangen, eenvoudig schakelen tussen persoonlijke en virtuele / on-demand sessies en contact leggen met andere fysieke en virtuele deelnemers. Tijdens live-evenementen hebben gebruikers van de mobiele app toegang tot sessies, kunnen ze deelnemen aan chats, polls en vragen en opnames van eerdere evenementen bekijken.

Tijdens Zoomtopia op 3 en 4 oktober kun je Production Studio en Zoom Events in actie zien en ontdekken wat er mogelijk is met de nieuwe features.