MAXHUB
Guangzhou, CN, 04 Aug. 2023, 12:28 CEST
MAXHUB presenteert maatwerkoplossingen voor Microsoft Teams Rooms

MAXHUB, leverancier van innovatieve unified communication- en display-oplossingen, presenteert met de nieuwe XT-serie gecertificeerde hardwarekits voor Microsoft Teams Rooms die zich vanaf het begin richten op eenvoud.

MAXHUB XT Series voor Microsoft Teams Rooms img#1
MAXHUB XT Series voor Microsoft Teams Rooms

MAXHUB presenteert maatwerkoplossingen voor Microsoft Teams Rooms

MAXHUB, leverancier van innovatieve unified communication- en display-oplossingen, presenteert zijn nieuwe XT-serie gecertificeerde hardwarekits voor Microsoft Teams Rooms die zich vanaf het begin richten op eenvoud. Dit maakt het kinderspel om vergaderruimtes van elk formaat te upgraden naar native Microsoft Teams Rooms-omgevingen.

De basis: MAXHUB XCore Kit

De MAXHUB XCore Kit combineert een mini PC met een krachtige 12e generatie Intel® CoreTM processor en een 10,1 inch touch display als Teams Rooms tabletop console. Dit zorgt voor een intuïtieve gebruikerservaring omdat het de typische Microsoft look & feel biedt. Teams vergaderingen kunnen eenvoudig worden gestart, maar ook het delen van content wordt kinderspel. Bovendien heeft de tafelconsole een geïntegreerde bewegingssensor zodat het apparaat automatisch wordt ingeschakeld en vergaderingen zonder vertraging kunnen beginnen.

MAXHUB XT10-WS Kit

De MAXHUB XT10-WS Kit bouwt voort op de XCore Kit en bevat daarnaast de MAXHUB UC W31 USB-camera en de MAXHUB UC BM35 luidsprekertelefoon. Deze bundel voldoet aan de dynamische audio- en video-eisen van moderne vergaderomgevingen en maakt flexibele en naadloze samenwerking mogelijk.

MAXHUB XT10-VB Kit

De MAXHUB XT10-VB Kit vult de XCore Kit aan met de MAXHUB UC S07 video soundbar en is dankzij de eenvoudige plug-and-play installatie ideaal voor het uitbreiden van bestaande zaalschermen met de bewezen MAXHUB Unified Communications-technologie. De UC S07 combineert een 12 MP 4K UHD groothoekcamera (120° FOV), een 6-weg microfoonarray met een bereik van 8 meter en een 8 W + 3 W hifi-luidspreker, terwijl intelligente functies zoals auto-framing en AI-ondersteunde ruisonderdrukking zorgen voor een meeslepende vergaderervaring.

Beeldschermopties voorelke kamergrootte

Optionele beeldschermen uit het brede productassortiment kunnen worden toegevoegd aan MAXHUB XT Series sets om optimale omstandigheden te creëren voor ruimtes van elk formaat. Het 105-inch MAXHUB UW105NA beeldscherm heeft bijvoorbeeld een beeldverhouding van 21:9 en is ideaal voor Signature Microsoft Teams Rooms. Voor Focus of Small Rooms biedt de CMA-serie beeldschermen van 43 tot 98 inch met een klassieke 16:9 beeldverhouding.

"We verwelkomen MAXHUB als nieuwe hardwarepartner in het Teams Rooms ecosysteem. Het bedrijf biedt een breed scala aan gecertificeerde UC-producten," zegt Albert Kooiman, senior director, Microsoft Teams Partner Engineering and Certification bij Microsoft. "De MAXHUB XCore Kit is ideaal voor het creëren van een volledige Microsoft Teams Rooms-ervaring in elke vergaderruimte."

"In de komende maanden zullen we bij MAXHUB ons Microsoft Teams Rooms gecertificeerde productportfolio blijven uitbreiden. Dit omvat zowel UC-oplossingen als displays die speciaal zijn ontworpen voor hybride vergaderingen," aldus Darren Lin, Vice General Manager, MAXHUB Global Business.