Klarpay AG.
Zug, CH, 24 Jul. 2023, 10:05 CEST
Klarpay AG lanceert Visa-debetkaarten in USD

Als reactie op de sterke vraag naar kaarten in US dollars heeft Klarpay de groeiende behoefte onder reclamefilialen en mediakopers onderkend die intensief gebruikmaken van Google Ads of Facebook voor hun reclamecampagnes.

Klarpay AG lanceert Visa-debetkaarten in USD img#1

Klarpay AG lanceert Visa-debetkaarten in USD

Klarpay AG kondigt met trots een uitbreiding van haar diensten aan. Klarpay-klanten kunnen nu Visa-debetkaarten in US dollar aanmaken die gekoppeld zijn aan bedrijfsrekeningen in USD. Met dit aanbod maakt Klarplay het voor haar klanten gemakkelijker om transacties te verrichten met populaire diensten die vaak in Amerikaanse dollars worden afgerekend, zoals Google, Facebook en Amazon Web Services, door wisselkosten te elimineren.

Als reactie op de sterke vraag naar kaarten in US dollars heeft Klarpay de groeiende behoefte onder reclamefilialen en mediakopers onderkend die veel gebruik maken van Google Ads of Facebook voor hun reclamecampagnes. Deze trend kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder de toenemende prevalentie van reclamecampagnes in US dollars. Met de Visa debetkaarten in US dollar wil Karplay tegemoet komen aan de specifieke behoeften van haar klanten en hun algehele financiële ervaring verbeteren.

De introductie van US dollar betaalpassen is een belangrijk voordeel voor Klarpay klanten. Voorheen moesten klanten wisselkosten betalen voor transacties met populaire Amerikaanse bedrijven, wat extra kosten met zich meebracht. Dankzij deze nieuwe functie kunnen Klarpay-klanten nu naadloos Amerikaanse dollars uitgeven bij deze gerenommeerde bedrijven zonder wisselkosten, waardoor hun financiële transacties worden geoptimaliseerd en hun transacties toenemen.

Zoals Klarpay CEO Martynas Bieliauskas zei: "Klarpay blijft zich inzetten om innovatieve oplossingen te bieden die financiële processen stroomlijnen voor onze wereldwijde klantenkring. De lancering van Visa-debetkaarten in US dollars is een nieuwe mijlpaal in onze missie om bedrijven en particulieren te helpen hun online activiteiten te beheren en uit te breiden met de beste oplossingen in hun klasse."

Voor meer informatie over de Visa-debetkaarten in US dollar van Klarpay of om je aan te melden voor een account, vul je hier het formulier in.