Evesi.com
Marbella, ES, 17 Jul. 2023, 15:35 CEST
Evesi brengt een revolutie teweeg in de reclame-industrie met zijn AI-gestuurde platform

Evesi, een innovatieve startup, heeft zich ontpopt als een gamechanger in de reclame-industrie en biedt bedrijven een naadloze en zeer effectieve oplossing om hun doelgroepen aan zich te binden.

Evesi is een ontwrichtende startup uit Zuid-Spanje die met zijn AI-gestuurde platform een revolutie teweegbrengt in de reclame-industrie. img#1
Evesi is een ontwrichtende startup uit Zuid-Spanje die met zijn AI-gestuurde platform een revolutie teweegbrengt in de reclame-industrie.

Evesi brengt een revolutie teweeg in de reclame-industrie met zijn AI-gestuurde platform

Evesi, een dynamische startup uit Zuid-Spanje, ontwricht de reclame-industrie met haar baanbrekende AI-gestuurde platform. Door persberichten en artikelen als gesponsorde inhoud naadloos te integreren met relevante bestaande inhoud op websites van derden, stelt Evesi bedrijven in staat hun doelgroepen precies te bereiken en aanzienlijke advertentie-inkomsten te genereren voor webmasters die hun inkomsten zien dalen door adblockers en blokkades van derden.

Evesi is opgericht door visionairs uit Nederland en Duitsland en richtte zich in eerste instantie op het bieden van een gebruiksvriendelijk en kosteneffectief platform voor bedrijven om hun nieuws te verspreiden onder journalisten, bloggers en influencers. Het team realiseerde zich echter al snel het enorme potentieel van het uitbreiden van hun aanbod met betaalde gesponsorde content. Dit besef betekende een belangrijk keerpunt voor Evesi, waardoor ze nieuwe wegen konden inslaan en hun platform konden openstellen voor meer bedrijven.

Door de kracht van kunstmatige intelligentie zorgt het platform van Evesi voor een revolutie in de manier waarop bedrijven in contact komen met hun doelgroepen. Door persberichten en artikelen op intelligente wijze te matchen met de meest relevante en boeiende content op meerdere websites van derden, stelt Evesi bedrijven in staat om hun berichten naadloos af te leveren bij de juiste mensen op het juiste moment. Deze gerichte aanpak maximaliseert de impact en betrokkenheid, waar zowel adverteerders als gebruikers van profiteren.

"Ons platform bij Evesi is een game changer voor adverteren. Door persberichten en artikelen naadloos te integreren met bestaande content op websites van derden, bieden we bedrijven een kosteneffectieve en zeer gerichte oplossing. Ons AI-platform heeft de potentie om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijven adverteren en hun rendement op investering te maximaliseren", aldus Melle Sap, medeoprichter Evesi.

Door zorgvuldig gesponsorde content te cureren die naadloos aansluit bij de interesses en voorkeuren van gebruikers, zorgt Evesi voor een natuurlijke en niet-opdringerige reclame-ervaring. Het platform van Evesi creëert een harmonieuze omgeving waarin relevante content naadloos wordt geïntegreerd in de online reis van de gebruiker, waardoor hun algehele ervaring wordt verbeterd.

In dit snelle digitale tijdperk is Evesi een baken van innovatie, dat voortdurend de grenzen verlegt van wat reclame kan bereiken. Door middel van haar AI-platform stelt zij bedrijven in staat om hun publiek effectief te bereiken, advertentie-inkomsten te verhogen en op maat gemaakte content te leveren die gebruikers betrekt. Met Evesi in de voorhoede evolueert het reclamelandschap naar een wereld van verbeterde personalisatie en optimale gebruikersbetrokkenheid.

Over Evesi:

Evesi is een startup gevestigd in Zuid-Spanje die met zijn AI-aangedreven platform een revolutie teweegbrengt in de advertentie-industrie. Door persberichten en artikelen naadloos te verbinden met bestaande content op websites van derden, stelt Evesi bedrijven in staat om hun publiek effectief te benaderen en advertentie-inkomsten te genereren. Met een toewijding aan gebruikerstevredenheid en innovatieve technologie geeft Evesi het reclamelandschap een nieuwe vorm voor het digitale tijdperk.