Huawei
Düsseldorf, DE, 27 Apr. 2023, 13:12 CEST
Huawei breidt fast track-promotie voor netwerkproducten uit

Huawei breidt zijn aanbod van netwerkcomponenten uit met meer producten, om kleine en middelgrote bedrijven te helpen bij de digitale transformatie. De Fast Track 3.0-promotie is nu in meer dan 40 landen in Europa beschikbaar

Huawei IP Fast Track program 2023 img#1
Huawei IP Fast Track program 2023

Huawei breidt fast track-promotie voor netwerkproducten uit

Het uitgebreide Huawei Fast Track 3.0-programma omvat nu een breder assortiment aan netwerkproducten dan ooit tevoren: 20 nieuwe producten zoals Wi-Fi access points (AP), LAN-switches, datacenterswitches en routers. Klanten en partners die vóór 30 juni geselecteerde IP-netwerkproducten van Huawei bestellen, ontvangen deze binnen twee weken.

Meer toegevoegde waarde

Huawei introduceert 20 nieuwe producten in zijn fast track portfolio. Deze omvatten multi-rate, dual-power gigabit en remote-module switches, alsook mid-range en high-end access points. Daardoor zijn in totaal 50 geselecteerde IP-producten in dit aanbod opgenomen. De toevoeging van meer producten zorgen voor een verrijking van de kleine en middelgrote bedrijfsscenario's (kmo's) die worden ingezet in het onderwijs, de gezondheidszorg, het hotelwezen, de detailhandel, de industrie en de overheid. Zo is het efficiënte dual-power PoE++ model CloudEngine S5735-S-V2 geschikt voor het voeden van eindapparaten zoals camera's en AP's en zorgt het voor een stabielere ervaring in middelgrote ondernemingen.

Overzicht van de aan het aanbod toegevoegde producten:

CloudEngine S5731-S M-GE: Efficiënte next-generation multi-rate access switch met krachtige 90 W PoE++ voeding voor enkele poorten

CloudEngine S5735-S-V2: Gigabit-toegangsswitch met drie voedingen en intelligente stapeling

CloudEngine S5735-L-V2: Moduleschakelaar voor afstandsbediening in ventilatorloos ontwerp met ultralaag stroomverbruik, plug-and-play

AirEngine 6761-21: Innovatief hybride PoE Wi-Fi 6 access point met optische/elektrische PoE-voeding en onafhankelijke RF-scanning

AirEngine 6760R-51: Krachtige outdoor Wi-Fi AP van veiligheidsklasse IP68 en met 6-kA bliksembeveiliging en 8x8 MU-MIMO

Huawei's Fast Track promotie voorziet in een 2-weekse levering, met bepaalde producten zelfs in een 1-weekse levering, waardoor partners de beste Huawei producten aan hun klanten kunnen aanbieden tegen verlaagde prijzen.

Van toepassing in meer dan 40 landen

Huawei Storage Fast Track 3.0 is van toepassing op partners en klanten in meer dan 40 Europese landen.

Huawei biedt hiermee oplossingsscenario's op maat van verschillende sectoren, zoals onderwijs, gezondheidszorg, overheid en administratie, horeca en managed service providers.

Details van het IP Fast Track-programma en alle producten zijn te vinden hier.

Samen waarde creëren

"In 2022 hebben we meer dan 200 partners en meer dan 500 klanten geholpen om hun projecten binnen het vereiste tijdsbestek tot stand te brengen dankzij ons Fast Track-programma. Dat maakt ons tot de enige leverancier van bedrijfsnetwerken die deze uitzonderlijke snelle levering kan bieden in een markt die bekend staat om aanzienlijk langere levertijden", aldus Todd Sun, Vice President van Huawei's Europe Enterprise Business Group.

"Naast een snelle uitrol streven wij naar het creëren van meer waarde voor onze klanten en partners", aldus Sun. Huawei maakte onlangs bekend dat het is uitgeroepen tot leider in het 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure. "Huawei ziet dit als een belangrijke mijlpaal en gelooft dat het de wereldwijde aantrekkingskracht van Huawei's uitgebreide netwerkaanbod verder versterkt", stelt Sun.