Kingston
Amsterdam, NL, 21 Mar. 2023, 08:00 CEST
Kingston FURY voegt overklokbaar serverklasse DDR5-geheugen toe aan assortiment

Kingston FURY, de hoge prestatie divisie van Kingston Technology Company, Inc., een wereldleider in geheugenproducten en technologische oplossingen, breidt zijn DDR5-geheugenlijn uit met de introductie van de Kingston FURY™ Renegade Pro

Kingston FURY voegt overklokbaar serverklasse DDR5-geheugen toe aan assortiment img#1
Kingston FURY voegt overklokbaar serverklasse DDR5-geheugen toe aan assortiment img#2

Kingston FURY voegt overklokbaar serverklasse DDR5-geheugen toe aan assortiment

Kingston FURY, de hoge prestatie divisie van Kingston Technology Company, Inc., een wereldleider in geheugenproducten en technologische oplossingen, breidt zijn DDR5-geheugenlijn uit met de introductie van de Kingston FURY™ Renegade Pro DDR5 RDIMM. Deze nieuwe overklokbare serverklasse geheugenmodule is ontworpen om te voldoen aan de computervereisten van ‘next-gen’ werkstations en ‘high-end’ desktops.

 • Overklokbare ECC geregistreerde DIMM's
 • Hoge prestatie geheugen voor werkstations en high-end desktops
 • Intel XMP 3.0 gecertificeerdVoor platforms die DDR5 geregistreerde DIMM's gebruiken, bieden Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM's de hoge bandbreedte en verhoogde betrouwbaarheid die gebruikers zoals creators, ingenieurs en data science professionals nodig hebben om te voldoen aan de vereiste werkbelasting van de nieuwste toepassingen. Dit allemaal zonder dat het ten koste gaat van de data-integriteit en superieure kwaliteitsstandaard die te vinden is bij serverklasse geheugen. DDR5 geregistreerde DIMM's hebben on-die ECC ingebouwd in het DRAM geheugencomponent en ondersteunen ECC op moduleniveau, waarmee multi-bit fouten kunnen worden ontdekt en gecorrigeerd.

Met Plug N Play op 4800MT/s¹ stellen de Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM's gebruikers in staat automatisch te overklokken zonder met instellingen te hoeven knoeien. Of ze kunnen kiezen uit een van de Intel® XMP 3.0 gecertificeerde en voor het moederbord gekwalificeerde vier- en achtkanaals kits met snelheden tot 6000MT/s met in de fabriek ingestelde timings, snelheden en voltage.

"Kingston FURY is verheugd om de kracht van DDR5 uit te breiden naar degenen die behoefte hebben aan hoog presterend geheugen in de workstation en high-end desktop categorie," zegt Iwona Zalewska, DRAM business manager, Kingston, EMEA. "Met Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM's zet Kingston’ zijn meer dan drie decennia lange reputatie voort met het bouwen van serverklasse geheugen dat betrouwbaar genoeg is voor 's werelds grootste datacenters."

Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM's zijn verkrijgbaar in single-module capaciteiten tot 32GB, kits van 4 tot 128GB, en kits van 8 tot 256GB. De modellen zijn 100% getest op snelheid en worden gewaarborgd door een beperkte levenslange garantie en de legendarische Kingston betrouwbaarheid.

Ga voor meer informatie naar kingston.com.Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM kenmerken en specificaties:

 • Overklokken met ECC: Behoud van gegevensintegriteit terwijl de grenzen van de DDR5-prestaties worden opgezocht.
 • Verhoogde efficiëntie: Met twee keer zoveel banken en burstlengtes kan worden voldaan aan de eisen van de nieuwste programma's en toepassingen met verbeterde efficiëntie en lagere latenties.
 • Intel® XMP 3.0 gecertificeerd: Selecteer een van de ingebouwde profielen om de geheugenprestaties te maximaliseren met geavanceerde vooraf geoptimaliseerde timings, snelheden en voltage.
 • Plug N Play: Gebruikt automatisch de vooraf in de fabriek ingestelde snelheid en latentietimings zonder aan het BIOS te hoeven sleutelen.
 • Capaciteiten:
  • Singles – 16GB, 32GB
  • Kits van 4 – 64GB, 128GB
  • Kits van 8 – 128GB, 256GB
 • Snelheden¹: 4800MT/s, 5600MT/s, 6000MT/s
 • Latenties: CL32, CL36
 • Voltage: 1V, 1.25V, 1.35V
 • Operationele temperatuur: 0°C tot +95°C
 • Dimensies: 35mm x 31.25mm x 3.80mm

¹ Meer informatie over megatransfers per seconde - MT/s staat voor megatransfers (miljoen overdrachten) per seconde en vertegenwoordigt de effectieve gegevenssnelheid (snelheid) van DDR (Double Data Rate) SDRAM-geheugen in computers. Een DDR SDRAM-geheugenmodule draagt gegevens over bij de stijging en daling van elke klokcyclus (1 Hz).
Voorbeeld: DDR4-3200 (PC4-3200)
Kloksnelheid: 1600MHz
Gegevenssnelheid: 3200MT/s
Bandbreedte: 25.600 MB/s (25,6 GB/s)