D-Link
Barcelona, ES, 27 Feb. 2023, 10:08 CEST
D-Link presenteert nieuwe line-up met 5G O-RAN, M2M en zakelijke en thuisnetwerkoplossingen op MWC 2023

AIoT-oplossingen die de weg vrijmaken voor betere industriële, zakelijke en thuisconnectiviteit

D-Link presenteert nieuwe line-up met 5G O-RAN, M2M en zakelijke en thuisnetwerkoplossingen op MWC 2023 img#1

D-Link presenteert nieuwe line-up met 5G O-RAN, M2M en zakelijke en thuisnetwerkoplossingen op MWC 2023

D-Link, toonaangevend in het verbinden van mensen, bedrijven en steden met netwerkoplossingen en -technologie, toont een nieuwe line-up van 5G O-RAN, M2M-connectiviteit en bedrijfs- en thuisnetwerkoplossingen op MWC Barcelona 2023, dat plaatsvindt tussen 27 februari en 2 maart. De nieuwste producten en innovaties pakken de uitdagingen in netwerken van vandaag aan, met als doel het potentieel van connectiviteit volledig te realiseren en de IoT-wereld van morgen vorm te geven.

One-Stop Service voor O-RAN
Open RAN is gebouwd om met minder kosten en meer flexibiliteit te voldoen aan de eisen op het gebied van prestaties, capaciteit en latency. D-Link biedt een one-stop service voor uitgebreide zakelijke 5G-oplossingen op basis van op maat gemaakte O-RAN-infrastructuur en 5G core-netwerk naast de DU ("distribution unit"), CU ("centralised unit") en RU ("radio unit").

Door de nieuwe O-RAN line-up te integreren met de bestaande industriële producten, zoals de M2M gateway, switch, draadloze access points en de cloud-based managementoplossing (D-ECS), helpt D-Link bedrijven moeiteloos connectiviteit op te bouwen. Hiermee wordt een oplossing geboden voor de uitdagingen in moeilijk te verbinden omgevingen, zoals op productielocaties, in het transport, op de schoolcampus en in een breed scala aan toepassingen voor smart cities.

4G/5G M2M AIoT
Om de industrial networking uitdagingen zoals kosten, internetinstabiliteit en gebrek aan toegang tot vast breedband aan te pakken, biedt D-Link een breed scala aan 4G/5G-gateways, routers en gebruiksvriendelijke management tools (D-ECS) voor machine-to-machine en veilige VPN-implementaties op afstand. Met de toepassing van zowel kunstmatige intelligentie (AI) als machine learning (ML) kunnen bedrijven goede beslissingen nemen op basis van de enorme hoeveelheid data die door een netwerk van industriële sensoren worden verzameld.

De betrouwbare en krachtige M2M-oplossingen van D-Link worden op grote schaal gebruikt in verschillende industriële IoT-scenario's – waaronder oplaadstations voor EV's, hogesnelheidstreinen, bankautomaten en vendingmachines – om de connectiviteit die nodig is voor het bouwen van een intelligente en verbonden stad te stimuleren.

Enhanced Network Solutions voor mkb en onderwijs
D-Link introduceert een breed scala aan Wi-Fi 6E en Wi-Fi 7 access points, samen met de flexibele monitoring- en beheeroplossingen Nuclias Connect en D-View 8, voor het mkb, onderwijs, winkelketens en de horeca. De verbeterde D-View 8 is een uitgebreide bedrade en draadloze netwerk management tool gebaseerd op de server en probe architectuur. Het biedt uitgebreide ondersteuning voor het beheer van maximaal 5.000 apparaten en kan worden gedownload met een gratis proefperiode van 90 dagen.

AQUILA PRO AI, AI-Power Home Wi-Fi met Matter integratie
De nieuwe AQUILA PRO AI Series bestaat uit Wi-Fi 6/6E mesh routers en extenders, ontworpen om de connectiviteit en betrouwbaarheid van smart home netwerken te optimaliseren. Dit geavanceerde mesh wifi-systeem voldoet aan de nieuwe industriebrede Matter-standaard en beschikt over een ingebouwd AI-algoritme om superieure wifidekking en een verbeterde smart home ervaring te garanderen.