NetApp
Schiphol-Rijk, NL, 07 Feb. 2023, 16:30 CEST
NetApp introduceert nieuwe lijn flashopslag met hoge capaciteit en lage kosten voor het moderne datacenter

NetApp bevestigt opnieuw leiderschapspositie met diepgaande innovatie in het storage-portfolio, en voegt middensegment- en instapopties toe om klanten te helpen door de huidige economische omstandigheden en beperkte budgetten te navigeren

NetApp introduceert nieuwe lijn flashopslag met hoge capaciteit en lage kosten voor het moderne datacenter img#1

NetApp introduceert nieuwe lijn flashopslag met hoge capaciteit en lage kosten voor het moderne datacenter

NetApp® (NASDAQ: NTAP), een wereldwijd cloudgedreven datacentrisch softwarebedrijf, introduceert binnenkort de NetApp AFF C-Series, een nieuwe serie van all-flash QLC-gebaseerde storage-opties met volledige capaciteit die goedkopere all-flash storage bieden, en NetApp AFF A150, een nieuw instapmodel storage-systeem in de AFF A-Series familie van all-flash systemen.

De nieuwe NetApp AFF C-serie levert flashcapaciteit en blijft tegelijkertijd kosteneffectief en efficiënt voor een lagere Total Cost of Ownership (TCO) en een kleinere storagevoetafdruk. Deze serie flash-arrays met hoge capaciteit is ook beschikbaar met één van de meest uitgebreide softwaresuites in de branche, ONTAP One, in een alles-in-één licentie met alle beschikbare NetApp-software.

Klanten kunnen hun datacenter moderniseren en hebben de flexibiliteit om de juiste storage (performance flash, capacity flash of hybride) te kiezen voor hun eisen ten aanzien van workloads voor VMware, databases en bestanden. Alles draait op NetApp ONTAP en wordt centraal beheerd door NetApp BlueXP voor een naadloze hybride cloudervaring.

NetApp kondigt vandaag ook NetApp Advance aan. Het gaat om een nieuw portfolio van storageprogramma's en garanties die de beste klantervaring geven en organisaties ondersteunen met het kosteneffectief toekomstbestendig maken van hun on-premise omgevingen*. Dit biedt klanten flexibiliteit en mogelijkheden om hun storage-investering veilig te stellen, of het nu gaat om de C-serie, AFF A150 of andere nieuw aangeschafte AFF of FASsystemen, met de mogelijkheid om on-premise en cloud storage naar eigen eisen aan te passen en als de business daarom vraagt over te stappen naar storage as a service of cloud storage. Met NetApps 4:1 Storage Efficiency Guarantee* garandeert NetApp dat aan de efficiëntiedoelstellingen voor workloads worden voldaan, of NetApp corrigeert dit zonder kosten voor de klant.

"NetApp is al jaren toonaangevend op het gebied van flashopslag en de huidige aankondigingen van de AFF C-Series en A150 bouwen voort op die reputatie van innovatie om onze klanten en partners een aantal van de meest betaalbare en duurzame all-flashstorage in de huidige markt te bieden", zegt Joost van Drenth, Senior Manager Solution Specialists bij NetApp. "Omdat bedrijven in dit economische klimaat naar de resultaten onder de streep kijken, willen we aan hun eisen voldoen door flashcapaciteit tegen lagere instapkosten te bieden. Zo wordt hun overgang van hybride storage naar all-flash vergemakkelijkt en blijven ze tegelijkertijd binnen hun budget."

De NetApp AFF C-serie, die bestaat uit de AFF C250, AFF C400 en AFF C800, biedt:

  • Gegarandeerde storage-efficiëntie om de storagevoetafdruk en energiekosten van een organisatie te verbeteren voor het verlagen van de TCO en tegelijkertijd werkzaamheden te vereenvoudigen.
  • Naadloze schaalbaarheid op locatie zodat organisaties capaciteit en prestaties kunnen schalen naarmate hun datahoeveelheid toeneemt.
  • Best-in-class gegevensbeveiliging met bescherming tegen aanvallen met ransomware om belangrijke data veilig, beschikbaar en beschermd te houden.

De nieuwe NetApp AFF A150 is ideaal voor middelgrote en Remote Office/Branch Office en gedistribueerde implementaties om te voldoen aan de eisen van klanten die enterprise-class storage op instapniveau nodig hebben, met de volgende voordelen:

  • Betere prestaties
  • Meer schaalbaarheid en uitbreidingsmogelijkheden
  • Hoge beschikbaarheid met ondersteuning voor MetroCluster IP

Deze toevoegingen aan de productlijn van NetApp zijn ideaal voor entry-level tot high-end workloads (waaronder virtuele machines, database en back-up consolidatie), hebben veel functies met ONTAP data management en worden aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs voor klanten. Hierdoor ontstaan er sterke groeimogelijkheden voor NetApp partners om nieuwe markten aan te boren en tegelijkertijd in aanmerking te komen voor NetApp Partner Sphere incentives.

NetApp Advance is vanaf vandaag verkrijgbaar. De NetApp AFF C-serie en de NetApp AFF A150 zijn verkrijgbaar vanaf maart 2023, en NetApp en Cisco zijn van plan deze storage-opties aan te bieden binnen het toonaangevende geïntegreerde infrastructuuraanbod, FlexPod, in Q4 FY'23.

*Voorwaarden zijn van toepassing