Koninklijke Joh. Enschedé
Haarlem, NL, 03 Feb. 2023, 10:40 CEST
Koninklijke Joh. Enschedé lanceert Ciphers.me platform voor crypto stamps

Koninklijke Jan. Enschedé, een wereldleider in de productie van postzegels, introduceert Ciphers.me, een platform voor het kopen, verzamelen en verhandelen van 'cryptozegels'.

Koninklijke Joh. Enschedé lanceert Ciphers.me platform voor crypto stamps img#1
Koninklijke Joh. Enschedé lanceert Ciphers.me platform voor crypto stamps img#2Koninklijke Joh. Enschedé lanceert Ciphers.me platform voor crypto stamps img#3

Koninklijke Joh. Enschedé lanceert Ciphers.me platform voor crypto stamps

Koninklijke Jan. Enschedé, een wereldleider in de productie van postzegels, introduceert Ciphers.me, een platform voor het kopen, verzamelen en verhandelen van 'cryptozegels'. Deze fysieke postzegels hebben een digitale tweeling ‘Non-Fungible Token' (NFT), die veilig online kan worden verhandeld door het gebruik van blockchain-technologie.

Nu NFTs steeds populairder worden, trekt het verzamelen van cryptozegels wereldwijd een jongere doelgroep aan, waardoor het een nieuwe en aantrekkelijke markt wordt voor postale organisaties. Een voorbeeld: een speciale NFT-postzegel van PostNL, uitgegeven voor € 9,05, werd binnen twee maanden verhandeld voor € 800,-.

Het produceren van zo'n postzegel en het runnen van een handelsplatform is echter geen kernactiviteit van postale organisaties. Het vraagt om specifieke kennis en digitale middelen.

Daarom heeft Koninklijke Joh. Enschedé in samenwerking met Concordium en PROxID een totaaloplossing ontwikkeld voor postale organisaties die hun eigen cryptozegels willen maken. Ciphers.me biedt alles om deze postzegels te ontwerpen, af te drukken, te coderen, te verpakken en te verkopen op een veilig en gebruiksvriendelijk platform met betaalbare transacties.

Gelmer Leibbrandt, CEO Koninklijke Joh. Enschedé: "Crypto postzegels bieden een geheel nieuwe markt voor traditionele postzegelverzamelaars, NFT beginners en postale organisaties. Met Ciphers.me kunnen postorganisaties snel, eenvoudig en tegen lagere kosten aan de slag."

Om postorganisaties kennis te laten maken met het platform Ciphers.me, heeft Koninklijke Joh. Enschedé een gelimiteerde oplage van demo cryptozegels uitgebracht. Als onderdeel van een promotiecampagne zijn deze speciale postzegels verspreid onder alle postorganisaties wereldwijd, waardoor ze de mogelijkheid hebben om te profiteren van een speciale promotieactie om hun eigen serie cryptozegels te lanceren.

Voor meer informatie en aanvragen van de demo zegels zolang de voorraad strekt: https://ciphers.me/contact