EPOS
Amsterdam, NL, 02 Feb. 2023, 14:50 CEST
EPOS brengt de EXPAND Vision 1M uit, de nieuwe 4K USB-camera voor kleine en middelgrote vergaderruimten

EPOS, het premium audio- en videomerk, kondigt vandaag de nieuwste toevoeging aan zijn assortiment oplossingen voor vergaderruimtes aan - de EXPAND Vision 1M.

EPOS brengt de EXPAND Vision 1M uit, de nieuwe 4K USB-camera voor kleine en middelgrote vergaderruimten img#1
EPOS brengt de EXPAND Vision 1M uit, de nieuwe 4K USB-camera voor kleine en middelgrote vergaderruimten img#2

EPOS brengt de EXPAND Vision 1M uit, de nieuwe 4K USB-camera voor kleine en middelgrote vergaderruimten

EPOS, het premium audio- en videomerk, kondigt vandaag de nieuwste toevoeging aan zijn assortiment oplossingen voor vergaderruimtes aan - de EXPAND Vision 1M. Met een ultrascherpe groothoek 4K USB-camera is de EXPAND Vision 1M ontworpen voor bedrijven die op eenvoudige wijze hun vergaderruimten willen uitbreiden met behulp van video om zo tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan hybride vergaderingen waarbij een professionele beeldkwaliteit wordt geboden.

U van uw beste kant laten zien
Omdat het hybride werken in 2023 en daarna zal blijven bestaan, mag het belang van beeldkwaliteit tijdens virtuele vergaderingen niet worden onderschat. Naast de 4K-resolutie beschikt de EXPAND Vision 1M over een 8X digitale zoom, een geïntegreerde elektromechanische privacy shutter en intelligente beeldkaders met EPOS AI™. Hiermee kan de camera zich dynamisch aanpassen aan het aantal deelnemers aan de vergadering, zodat iedereen in de ruimte goed in beeld komt. Dankzij de flexibele montageopties kan het apparaat gemakkelijk worden geïnstalleerd. De camera-instellingen en de firmware kunnen van een afstand worden beheerd en bijgewerkt met behulp van de EPOS Manager-software.

Intuïtieve installatie
De EXPAND Vision 1M is bijzonder geschikt voor kleine en middelgrote vergaderruimten. Dankzij het plug-and-play-ontwerp kan het toestel gemakkelijk worden geïntegreerd in elke bring-your-own-device-vergaderruimte en in elke bestaande of nieuwe vergaderruimteopstelling met een computerkast, een monitor en een luidsprekertelefoon. De installatie van een Kensington-slot zorgt ervoor dat de camera op zijn plaats blijft.

Uitgebreid videoportfolio
Deze camera is gecertificeerd en geoptimaliseerd voor de meest toonaangevende UC-providers, zodat dat gebruikers volop kunnen genieten van naadloze samenwerking en hun aandacht kunnen richten op de vergaderingen zelf. De EXPAND Vision 1M werkt samen met elk Android- of Windows-apparaat.

"Bij EPOS hebben we ons assortiment videoapparaten sterk uitgebreid sinds we in 2020 op de markt zijn gekomen", zegt Theis Mørk, VP Product Management. "Om het meeste uit vergaderingen te halen, moeten videoconferenties volgens ons ongecompliceerde ervaringen zijn, vrij van afleiding. De EXPAND Vision 1M maakt dat concept waar door professionele beeldkwaliteit te bieden in bestaande vergaderruimten, waardoor klanten hun hybride vergaderingen probleemloos naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen met onze EXPAND Vision 3T- en EXPAND Vision 5-oplossingen vormt de EXPAND Vision 1M nu een portfolio van video-oplossingen waarmee EPOS tegemoet komt aan alle behoeften, budgetten en technische skills."

Beschikbaarheid: Wereldwijd vanaf maart 2023
MRP: €699