LOLLIPOP
Singapore, SG, 10 Jan. 2023, 15:49 CEST
LOLLIPOP ging tijdens de eerste Filipijnse Blockchain-week in première in samenwerking met Coinstore

In samenwerking met de Filipijnse regering werd op 4 december 2022 in het Resorts World Manila Hotel de eerste en grootste week van de Blockchain afgesloten. Vanaf 28 november konden deelnemers getuige zijn van grote namen in sectoren

LOLLIPOP x Coinstore op de Philippine Blockchain Week img#1
LOLLIPOP x Coinstore op de Philippine Blockchain Week
Chad Navarrete, Brand Advocate van LOLLIPOP img#2LOLLIPOP stand in samenwerking met Coinstore img#3

LOLLIPOP ging tijdens de eerste Filipijnse Blockchain-week in première in samenwerking met Coinstore

In samenwerking met de Filipijnse regering werd op 4 december 2022 in het Resorts World Manila Hotel de eerste en grootste week van de Blockchain afgesloten. Vanaf 28 november konden deelnemers getuige zijn van grote namen in verschillende sectoren die hun ideeën en gedachten lieten gaan over Web3.0, Blockchain, Metaverse, NFT's, DeFi en alles daartussenin. Paneldiscussies en themasprekers die pleiten voor wat volgens hen levens zal veranderen, virtueel en fysiek, presenteerden hun werk sinds het begin van het Web3.0- en Metaverse-tijdperk. Een van de doelen van het evenement is om mensen kennis te laten maken met het Metaverse- en Web3.0-tijdperk en deze onderwerpen in Zuidoost-Azië meer bekendheid te geven.

Binance, Coins.ph, Maya, Tetrix, zijn slechts enkele van de sponsoren die aan het evenement hebben deelgenomen. Het evenement bood toegang tot de laatste Web3, BLOCKCHAIN/NFT ontwikkelingen, DeFi en gaming toernooien.

LOLLIPOP × Coinstore

Project Lollipop werkte samen met Coinstore, Singapore's snelst groeiende cyptocurrency-uitwisselingsplatform voor activa. De strategische locatie van de stand droeg bij aan productieve communicatie met mensen met dezelfde interesse in NFT's, Crypto Exchanges en dergelijke. Parafernalia werden weggegeven aan klanten die specifieke SNS-accounts volgden.

Thematoespraak gegeven door Lollipop's merkambassadeur, Chad

Naast het doel van bekendheid bij evenementen als deze, zorgde Team Lollipop ervoor dat er ruimte was voor de thematoespraak. Om bezoekers te interesseren en te informeren over de plannen van het project, hield merkambassadeur Chad Navarrete een semi-persoonlijke en informatieve toespraak, wat op de stand meer enthousiaste bezoekers trok.

Chad zei: "De metaverse-industrie is gestaag in ontwikkeling. Veel heeft te maken met Web3.0. We maken er al deel van uit, geloof het of niet. De metaverse is ook een integraal onderdeel van ons project - Project LOLLIPOP!"

Meer dan 100 blockchain-, crypto- en web3-grote namen op het evenement, waaronder 1-inch mede-oprichter SERGEJ KUNZ, E! Entertainment mede-oprichter LARRY NAMER en IP3 mede-oprichter DAVID USLAN Entertainment en Web3 behoorden tot de sprekers.