EcoFlow
Amsterdam, NL, 06 Jan. 2023, 09:12 CEST
EcoFlow presenteert op CES 2023 naast thuisstroomoplossing ook drie nieuwe producten: grasmaaier, draagbare koelkast en draagbare airco

EcoFlow, een bedrijf voor draagbare- en hernieuwbare energie-oplossingen, introduceert drie nieuwe slimme apparaten tijdens de Internationale Consumer Electronics Show in Las Vegas. Verwelkom de Blade, de Glacier en de Wave 2.

EcoFlow presenteert op CES 2023 naast thuisstroomoplossing ook drie nieuwe producten: grasmaaier, draagbare koelkast en draagbare airco img#1
2. Ecoflow Smart home panel img#21. Ecoflow Power kit img#3

EcoFlow presenteert op CES 2023 naast thuisstroomoplossing ook drie nieuwe producten: grasmaaier, draagbare koelkast en draagbare airco

EcoFlow, een bedrijf voor draagbare- en hernieuwbare energie-oplossingen, introduceert drie nieuwe slimme apparaten tijdens de Internationale Consumer Electronics Show in Las Vegas. Verwelkom de Blade, de Glacier en de Wave 2. Met de Blade lanceert Ecoflow zijn eerste robot grasmaaier. De Glacier is een draagbare koelkast met een ingebouwde ijsmaker. De Wave 2 is het nieuwste model in Ecoflow’s draagbare airconditioner-lijn. Elk van deze drie nieuwe slimme apparaten weerspiegelt de inzet van het merk om de milieuvriendelijke manier van leven, aangedreven door EcoFlow, te realiseren. Tenslotte toonde het merk ook zijn nieuwe noodstroomoplossing voor thuis waarmee stroomvoorziening nooit eerder zo eenvoudig was.

  • Met deze producten maakt Ecoflow het voor gebruikers eenvoudig om hun leven van energie te voorzien.
  • De Blade robot grasmaaier en de Glacier draagbare koelkast maken door hun uitzonderlijk innovatieve design en hun potentie om de levenskwaliteit van consumenten te verbeteren deel uit van de CES 2023 Honorees lijst.
  • De nieuwe apparaten komen binnenkort naar Europa

"We zijn verheugd om onze nieuwe slimme apparaten en innovatieve back-up stroomoplossing voor thuis te tonen op CES 2023. In de afgelopen jaren zaten we in een levensveranderende pandemie, zijn stijgende elektriciteitsrekeningen een feit en hebben we te maken gehad met extreem weer waardoor de energiesituatie steeds onstabieler wordt. Dit inspireerde EcoFlow om eenvoudig in stroom te voorzien. Zo helpt Ecoflow gebruikers het beste uit het leven te halen, of dat nu is door tijd en kosten te besparen of door het leven thuis, buitenshuis en in mobiele ruimtes aangenamer te maken.", aldus Brian Essenmacher, hoofd bedrijfsontwikkeling bij EcoFlow.

Drie nieuwe slimme apparaten voor leven op niveau
CES 2023 vormde als broeinest van technologische innovatie de ideale setting voor EcoFlow om te demonstreren hoe zijn groeiende ecosysteem van slimme apparaten het leven thuis, buitenshuis en in mobiele ruimtes verbetert. De drie nieuwe producten die EcoFlow onthult op CES 2023 zijn:

  • EcoFlow Blade: De EcoFlow Blade, de eerste robotmaaier ter wereld die het gazon maait, goedkoper is dan professionele maaidiensten en minder fysieke inspanning vergt dan standaard robotmaaiers, waardoor gazononderhoud volledig probleemloos verloopt.

  • EcoFlow Wave 2: Na het succes van de eerste Wave Portable Air Conditioner kan de nieuwe tweede generatie zowel verwarmen als koelen, waardoor het leven buiten en in off-grid ruimtes nog comfortabeler wordt.

  • EcoFlow Glacier: Glacier is de eerste draagbare koelkast in de sector met een ingebouwde ijsmaker, waardoor voedsel vers blijft en dranken met ijs worden gevuld voor maximaal genot.

Zowel de EcoFlow Blade als EcoFlow Glacier zijn geselecteerd als CES 2023 Honorees, waarmee hun uitzonderlijke innovatieve ontwerpen en hun potentieel voor het verbeteren van de levenskwaliteit van gebruikers worden benadrukt.

Back-up stroom voor blijvende gemoedsrust thuis
De meesten van ons zijn voor hun elektriciteit afhankelijk van het elektriciteitsnet. Wanneer dat uitvalt, kunnen de gevolgen variëren van frustrerend tot fataal. Traditioneel richten mensen zich tot brandstofgeneratoren als noodstroomoplossing tijdens stroomuitval. Terwijl brandstofgeneratoren lawaaierig en rokerig zijn en veel gevaarlijke koolmonoxide produceren, biedt EcoFlow's noodstroomoplossing voor thuis een schone, stille en veilige noodstroomvoorziening.

Terwijl standaard stroomoplossingen voor thuis een professionele installatie vereisen die weken of maanden kan duren, zijn de nieuwe oplossingen van EcoFlow zo gemaakt dat ze gemakkelijk te installeren zijn in zowel huizen als campers. Net als de drie nieuwe apparaten, stellen de thuisback-up oplossingen gebruikers in staat een comfortabeler leven te leiden met stroom die nog nooit zo gemakkelijk is geweest.

De Power Kits zijn dé alternatieve thuisback-up oplossing voor gebruikers in Europa. Dit is EcoFlow's toonaangevende modulaire energiesysteem. Op basis van de stroombehoefte kunnen gebruikers tot zes LFP-batterijen kiezen en aansluiten met een basiscapaciteit van 2KWh en uit te breiden tot 30KWh met behulp van een Smart Home Panel. Deze oplossing kan een maximum van 9600W zonne-input aan, waardoor opladen met meerdere typen en hoeveelheden zonnepanelen mogelijk is. De zonnepanelen van Ecoflow helpen hierdoor verder om een duurzame levensstijl te bereiken. In geval van nood kunnen gebruikers gemakkelijk hun eigen back-up generatoren gebruiken om Power Kits op te laden en zo een duurzame levensstijl te bereiken.