Zyxel
Hoofddorp, NL, 15 Dec. 2022, 11:01 CEST
Mkb klaar voor toekomst met Zyxel multi-gigabit switches

Zyxel XMG1930-serie helpt bedrijven om verhoogde bandbreedte-eisen te ondersteunen

Zyxel XMG1930-serie helpt bedrijven om verhoogde bandbreedte-eisen te ondersteunen img#1
Zyxel XMG1930-serie helpt bedrijven om verhoogde bandbreedte-eisen te ondersteunen

Mkb klaar voor toekomst met Zyxel multi-gigabit switches

Zyxel Networks, leverancier van veilige en cloudgebaseerde netwerkoplossingen, heeft de XMG1930 Series Multi-Gigabit Lite-L3 Smart Managed Switch uitgebracht. Met deze nieuwe switches kunnen mkb-organisaties voldoen aan de toenemende bandbreedte-eisen van WiFi 6, WiFi 6E en WiFi 7.

De XMG1930 serie is een primeur voor het mkb met high-density multi-gigabit switching en zes 10G uplinks via glasvezel of koper. Ze kunnen hiermee hun netwerk zonder herbekabeling opwaarderen van de traditionele 1G naar 2.5G, waardoor hun netwerken weer klaar zijn voor de toekomst.
Beide modellen in de XMG1930-serie zijn uitgerust met 24 2.5G multi-gigabit netwerkpoorten voor draadloze accesspoints, servers en werkstations, die gebruikers een veel hogere bandbreedtecapaciteit geven.

Het XMG1930-30HP model ondersteunt zowel PoE+ als PoE++ met 700W vermogen. Hierdoor kunnen PoE-apparaten gebruikt worden die meer vermogen vereisen, zoals bewakingscamera's, toegangscontrolesystemen, POS-systemen, WiFi 6/6E AP's en zelfs toekomstige WiFi 7-apparaten.

"De XMG1930-series switches zijn ontworpen om gebruikers met een groeiende bandbreedtebehoefte te ondersteunen", aldus Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux. "Naarmate nieuwe technologieën worden uitbreid met meer mogelijkheden, vereisen ze meer bandbreedte. Met multi-gigabit connectiviteit zorg je ervoor dat apparaten en diensten optimaal blijven werken. Met deze nieuwe switches kunnen bedrijven de knelpunten in hun netwerken oplossen en daarmee nieuwe en snellere diensten ontsluiten."

Eenvoudig en flexibel netwerkbeheer
De XMG1930-serie ondersteunt NebulaFlex hybride beheer, waardoor gebruikers de switches zowel kunnen beheren via de traditionele, on-premise methode als gratis via de Nebula-cloud. Zo hebben ze de vrijheid om de beheermethode te kiezen die het beste bij hun netwerkomgeving past.

Nebula van Zyxel is een managed services platform voor het vanaf elke locatie monitoren en beheren van netwerken. Het is momenteel de meest uitgebreide cloudgebaseerde netwerkoplossing voor het mkb, dat ondersteuning biedt voor meer dan 80 verschillende soorten apparaten, waaronder WiFi 6E AP's, multi-gigabit switches, firewalls en 5G mobiele routers. Gebruikers kunnen hiermee al hun netwerk- en security-apparatuur naadloos vanuit één venster beheren.

Ga voor meer informatie over de nieuwe Zyxel-switcheserie naar: https://www.zyxel.com/global/en/products/switch/24-port-2-5g-multi-gig-lite-l3-smart-managed-switch-with-6-10g-uplinks-xmg1930-series