BitMEX
Amsterdam, NL, 01 Dec. 2022, 10:10 CEST
BitMEX breidt productportfolio voor handelaars uit met nieuw ETH Yield derivaat

BitMEX, één van 's werelds toonaangevende handels-platforms voor crypto-derivaten, heeft een nieuw type crypto-derivaat aangekondigd: de ETH staking yield swap (ETHYLD). Het getuigt van BitMEX's focus om nieuwe handels- en hedgingmogelijk

BitMEX breidt productportfolio voor handelaars uit met nieuw ETH Yield derivaat img#1

BitMEX breidt productportfolio voor handelaars uit met nieuw ETH Yield derivaat

BitMEX, één van 's werelds toonaangevende handels-platforms voor crypto-derivaten, heeft een nieuw type crypto-derivaat aangekondigd: de ETH staking yield swap (ETHYLD). Het getuigt van BitMEX's focus om nieuwe handels- en hedgingmogelijkheden voor gebruikers te creëren en te verkennen.

Met de introductie van het ETHYLD-contract, opnieuw een primeur voor BitMEX, kunnen handelaars de variabele opbrengst van ETH op Lido 'ruilen' tegen een vaste rente - en omgekeerd - met een hefboom van maximaal 2x. Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen ETHYLD en andere crypto-derivatennoteringen. Handelaars 'betalen' of 'ontvangen' bijvoorbeeld de vaste rente op ETH staking yield contracten in plaats van te 'kopen' of 'verkopen'.

De ETH staking opbrengst is ideaal voor:

  • Gebruikers die ETH hebben ingezet op Lido en een vaste opbrengst willen vastzetten
  • Gebruikers die andere methoden gebruiken om ETH in te zetten en de ETH-inzet opbrengst swap contracten van BitMEX willen gebruiken als een indirecte hedge
  • Iedereen die posities wil innemen op de waarde van ETH staking of validator beloningen
  • Iedereen die holdings heeft, of een belang heeft in ETH

Rupertus Rothenhäuser, Chief Commercial Officer:
De toevoeging van de ETH staking yield maakt deel uit van onze voortdurende inspanningen om ervoor te zorgen dat BitMEX in de voorhoede blijft van financiële productinnovatie in crypto. We hebben een divers, professioneel klantenbestand en we willen ervoor zorgen dat ons platform kan voorzien in hun behoeften, vooral omdat deze voortdurend veranderen. Nu onze sector een nieuw tijdperk van vertrouwen en veerkracht ingaat, is ETH Yield een professioneel product om yield exposures af te dekken in een uitdagende marktomgeving."