EcoFlow Technology Inc.
Amsterdam, NL, 21 Nov. 2022, 16:31 CEST
EcoFlow lanceert met RIVER 2 nieuwste serie instapmodellen van draagbare power stations

Een serie van drie modellen maakt draagbare stroomvoorziening eenvoudiger en betaalbaarder dan ooit

EcoFlow lanceert met RIVER 2 nieuwste serie instapmodellen van draagbare power stations img#1
EcoFlow lanceert met RIVER 2 nieuwste serie instapmodellen van draagbare power stations img#2

EcoFlow lanceert met RIVER 2 nieuwste serie instapmodellen van draagbare power stations

EcoFlow , specialist in schone energie-oplossingen, introduceert vandaag de RIVER 2-serie, een betaalbare serie van drie instapmodellen van draagbare power stations onder de 1kWh die de beste zijn in hun soort. Deze serie is ontworpen met het oog op een ultralange batterijduur. Daarnaast kan de energiegenerator in slechts 48 minuten tot 80% worden opgeladen. De apparaten bieden in hun categorie de voordeligste stroomvoorziening en vormen een betrouwbare energiebron voor een mobiele levensstijl en noodstroomvoorziening thuis.

De drie modellen in de serie - RIVER 2, RIVER 2 Max en RIVER 2 Pro - zijn uitgerust met geavanceerde LFP-batterijen en wegen maximaal 7.8kg, waardoor draagbare stroomvoorziening gemakkelijker en veiliger is dan ooit. De prijzen voor de apparaten uit de RIVER 2-serie beginnen bij slechts €299 en hebben een levensduur die 6 keer langer is dan het industriegemiddelde. De RIVER 2-serie biedt dus een nieuw niveau van waarde op lange termijn in de markt voor draagbare energie en garandeert de breedst mogelijke toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schone energie.

"De lancering van de RIVER 2-serie benadrukt de inzet van EcoFlow voor zinvolle innovatie die echte problemen oplost," aldus EcoFlow CEO Bruce Wang. "Nu de economische en milieu vooruitzichten onzeker zijn, willen we schone, draagbare energie beschikbaar maken voor iedereen en overal. De RIVER 2-serie van EcoFlow maakt dit mogelijk door praktische, flexibele en betaalbare energieoplossingen aan te bieden voor activiteiten buitens- in binnenshuis."

Betrouwbare energievoorziening voor lange tijd zorgt voor gemoedsrust
Alle modellen van de RIVER 2-serie zijn uitgerust met de nieuwste LiFePO4 (LFP) batterijen met een lange levensduur. In vergelijking met het industriegemiddelde van 500 cycli is de batterijduur van de batterij van de RIVER 2-serie 6 keer langer. Tijdens één batterijduur worden 3000 cycli uitgevoerd, wat betekent dat de batterij bijna 10 jaar lang één keer per dag kan worden gebruikt. LFP-batterijen leveren een veilig en betrouwbaar vermogen en zijn bestand tegen extremere temperaturen, waardoor de RIVER 2-apparaten in ongunstige weersomstandigheden kunnen worden gebruikt. Daarnaast worden alle EcoFlow RIVER 2-modellen geleverd met 5 jaar garantie en beschikt de RIVER 2-series over een TÜV-Rheinland certificatie.

Zuinige energievoorziening vanaf dag één
De modellen uit de RIVER 2-serie kosten tot 34% minder dan de vorige serie. Dit weerspiegelt de inzet van EcoFlow om de toegang tot schone energieoplossingen te vergemakkelijken. De prijzen variëren van slechts €299 voor het standaard RIVER 2 model tot €799 voor het 800Wh RIVER 2 Pro- model. Deze serie biedt dus een instapoplossing tegen een betaalbare startprijs. Op lange termijn maken de hoge oplaadsnelheid en de ultralange levensduur van de apparaten uit deze serie regelmatige vervanging overbodig, waardoor de RIVER 2 de voordeligste serie draagbare energiecentrales met een vermogen van minder dan 1 kWh op de markt is.

Beschikbaarheid
De EcoFlow RIVER 2 (€299), RIVER 2 Max (€599) en RIVER 2 Pro (€799) zijn verkrijgbaar via de EcoFlow Store en Amazon.