Western Digital
Amsterdam, NL, 05 Oct. 2022, 15:46 CEST
Western Digital introduceert robuuste dual-mode SanDisk Professional PRO-G40 SSD

Western Digital Corp. breidt het SanDisk Professional-portfolio van premium opslagoplossingen uit met de nieuwe PRO-G40 SSD. De drive is compatibel met zowel Thunderbolt 3- als USB 3.2 Gen 2-interfaces.

Western Digital introduceert robuuste dual-mode SanDisk Professional PRO-G40 SSD img#1

Western Digital introduceert robuuste dual-mode SanDisk Professional PRO-G40 SSD

Western Digital Corp. breidt het SanDisk Professional-portfolio van premium opslagoplossingen uit met de nieuwe PRO-G40 SSD. De drive is compatibel met zowel Thunderbolt 3- als USB 3.2 Gen 2-interfaces. De robuuste drive heeft een IP68-classificatie die professionals ondersteunt om te werken waar ze willen.

Professionals die met grote hoeveelheden bedrijfskritieke inhoud werken, hebben draagbare opslag nodig die krachtig genoeg is om onnodige downtime te elimineren en duurzaam genoeg om intensief gebruik aan te kunnen. De SanDisk Professional PRO-G40 SSD is een flexibele opslagoplossing die zakelijke en creatieve professionals grote efficiëntie biedt.

Dankzij de ondersteuning van zowel Thunderbolt 3- als USB 3.2 Gen 2-interfaces is samenwerken gemakkelijker. De snelheid van de SSD maakt real time bewerking in 4K/8K rechtstreeks vanaf de schijf mogelijk, net als vloeiende AR/VR-rendering of het snel overdragen van bestanden.

Belangrijkste kenmerken

  • Dual-mode compatibiliteit met zowel Thunderbolt 3 (40 Gbps) als USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) hosts via een enkele poort maakt samenwerking tussen apparaten gemakkelijker voor maximale efficiëntie.
  • De drive biedt hoge snelheden tot 2700 MB/s voor lezen en 1900 MB/s voor schrijven met een Thunderbolt 3 (40 Gbps) interface. Verplaats 50 GB in 30 seconden of minder en voer zelfs de meest veeleisende workloads uit. De koele aluminium kern om de interne schijf te beschermen tegen hoge temperaturen om de overdrachtsnelheden te blijven behouden.
  • De PRO-G40 SSD heeft een professionele, robuuste behuizing en IP68 stof-en waterbestendigheid. De valbescherming tot 3 meter en pletbestendigheid tot 1800 kilogram voorkomen schade door vallen of stoten.

Beschikbaarheid
De PRO-G40 SSD is bij lancering beschikbaar in capaciteiten van 1 TB en 2 TB voor een adviesprijs vanaf € 469,99. De drive is nu verkrijgbaar bij geselecteerde SanDisk Professional-winkels, e-tailers en in de webshop van Western Digital.