Huawei EBG Europe
Düsseldorf, DE, 22 Mar. 2023, 10:01 CEST
Digitale en groene oplossingen staan in het middelpunt op de Huawei Europe Roadshow 2023

Marktveranderingen en een hernieuwde focus op duurzaamheid behoren tot de meest nijpende problemen waarmee ICT wordt geconfronteerd.

Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023 img#1
Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023

Digitale en groene oplossingen staan in het middelpunt op de Huawei Europe Roadshow 2023

Marktveranderingen en een hernieuwde focus op duurzaamheid behoren tot de meest nijpende problemen waarmee ICT wordt geconfronteerd. De Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023 toont de nieuwste technologieën en oplossingen van Huawei Enterprise en hun rol bij het trotseren van de uitdagingen van digitalisering. Bezoekers mogen demonstraties uit de eerste hand van Huawei-producten verwachten naast deskundige inzichten van leidende figuren binnen het bedrijf.

 • Huawei zal de voordelen van de digitalisering, duurzaamheid en efficiëntie van zijn oplossingen demonstreren op evenementen in 22 Europese landen onder het motto 'Digital and green, create new value together '.
 • Er zullen twee roadshowtrucks langs twee afzonderlijke routes rijden, met start respectievelijk in Zweden (22 maart) en Frankrijk (28 maart).

Na het succes van de roadshow van vorig jaar, waar meer dan 8500 bezoekers de truck bezochten, zullen klanten, partners en branche-experts dit jaar met elkaar in contact komen door middel van discussies over branchespecifieke kwesties in het onderwijs, de overheid, de gezondheidszorg, ISP, detailhandel, financiën en transport.

De roadshow loopt tussen nu en oktober in meer dan zeventig steden in heel Europa, beginnend in Zweden, en passeert vervolgens Denemarken, Frankrijk, Portugal, Polen, Duitsland, Spanje, Servië, Hongarije, Nederland, Zwitserland, Luxemburg, België, Noorwegen, Finland, Bulgarije, Griekenland, Turkije, Roemenië, Oostenrijk, Tsjechië en Ierland.

Aldus Todd Sun, Vice President van Huawei's European Enterprise Marketing & Solution Sales Department: "Huawei streeft ernaar de voorkeurs- en vertrouwde partner te zijn voor de digitale transformatie van ondernemingen. Het doel van het evenement van dit jaar is dan ook om onze klanten en partners in alle branches een open forum te bieden voor samenwerking bij hun meest dringende uitdagingen. Met behulp van gepersonaliseerde scenario's willen we echte waarde creëren met onze nieuwste, meest innovatieve producten en oplossingen."

Opmerkelijke Huawei-producten en -oplossingen die getoond worden, zijn onder meer:

 • Huawei's aanbod van bedrijfsnetwerk bedrade en draadloze LAN-infrastructuuroplossingen, waaronder:
 • CloudCampus 3.0: een allesomvattende oplossing voor enterprise LAN, WLAN en WAN.
 • CloudEngine-switches: netwerkschaling, automatisering en programmeerbaarheid voor verschillende netwerkgroottes.
 • AirEngine WLAN-toegangspunten (AP's): bekroonde toegangspunten met Gbps-snelheden voor draadloze campussen.

Huawei heeft onlangs aangekondigd dat het is uitgeroepen tot leider in het 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure.

 • Energiebesparend datacenter op basis van energie-efficiënte technologieën en benaderingen om het verbruik van hulpbronnen en de CO2-uitstoot te verminderen. Uitgerust met geavanceerde koelsystemen, energiebeheersystemen en energiezuinige hardware om de impact op het milieu te minimaliseren.
 • OceanStor Dorado 2000 en OceanProtect X3000 zijn de primaire en back-upopslagportfolio's op instapniveau die zijn ontworpen om mkb's te helpen bij het bouwen van kosteneffectieve opslagsystemen en het overwinnen van uitdagingen zoals hoge O&M-kosten in datacentra en onstabiele servicesystemen.
 • Multilayer Ransomware Protection (MRP)-oplossing biedt superieure gegevensversleuteling en -bescherming door verbeterde detectie, respons en herstel van netwerkopslag.
 • Optical, een groene, volledig optische OTN-oplossing gebaseerd op hoge bandbreedte, brede dekking, hoge betrouwbaarheid, intelligente O&M en ruimtebesparende technologie.
 • Groene volledig optische OTN-campus die het energieverbruik van campusnetwerken vermindert en tegelijkertijd hoge prestaties en beschikbaarheid garandeert.

Kom meer te weten over de transformationele impact van de nieuwste innovaties van Huawei en hoe deze kunnen worden toegepast op uw specifieke zakelijke behoeften. Klik hier voor meer informatie over de Huawei Europe Roadshow 2023.