Thorn Lighting
Spennymoor, GB, 15 Dec. 2022, 11:05 CEST
Een efficiënt, flexibel lichtlijnsysteem met de beste installatietijd in zijn klasse en eenvoudig onderhoud

Dit nieuwe indoor lichtlijnsysteem van Thorn Lighting is ontworpen voor snelle installatie en eenvoudig onderhoud. 

Lineaire belichting geïnstalleerd in marktleidende tijd img#1
Lineaire belichting geïnstalleerd in marktleidende tijd

Een efficiënt, flexibel lichtlijnsysteem met de beste installatietijd in zijn klasse en eenvoudig onderhoud

Door zijn hoge luminantie, efficiëntie en reeks optieken zoals shelf beam, narrow beam en wide beam, levert Contus een uniforme verlichting met de beste ondersteuning voor allerlei taken en ruimtes, of dat nu in de industrie, logistiek of retail is.

Het Contus lichtlijnsysteem is ideaal voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten, beide met hun eigen complexiteit op het gebied van energie-efficiëntie, kostenbesparing en installatietijd. Contus is zeer flexibel, eenvoudig in montage, volledig in te stellen en aanpasbaar als de indeling van een ruimte in de loop van de tijd verandert.

Thorns Contus lichtbalken zijn IP50 en daarmee beschermd tegen het binnendringen van stof en vuil, waardoor de lichtefficiëntie van de precisie-optiek behouden blijft. Met een efficiëntie tot 163 lm/W, lichtflux tot 10.000 lumen en levensduur van 50.000 uur (L80:B10) kan ook op de prestaties van Contus worden vertrouwd.

Optimaal voor het verlichten van grote ruimten, waardoor productiviteit en veiligheid in tal van toepassingen, waaronder logistiek, industrie en retail, kunnen worden verhoogd.

Peter Jezsoviczki, Product Manager: "Complex van ontwerp maar eenvoudig van aard: dat maakt Contus tot een oplossing die uiterst eenvoudig is in planning, installatie, gebruik en onderhoud. Met Contus kunnen onze klanten zich dus concentreren op hun kernactiviteiten, in de wetenschap dat er voor hun verlichting is gezorgd."

Bezoek https://www.thornlighting.be/nl-be voor meer informatie over Contus, zoals het draai- en vergrendelingsmechanisme, de minimale verblinding en de beschikbare lengtes. Bovendien kunt u zien hoe lang een onafhankelijke, externe adviseur erover deed om Contus te installeren in vergelijking met zes verschillende LED-lichtlijnsystemen van andere fabrikanten.

Op onze website vindt u twee brochures, waarin de belangrijkste kenmerken van Contus voor retail en industrie worden toegelicht.

Vergelijkbare berichten