Razer
Amsterdam, NL, 01 May. 2023, 08:00 CEST
Razer onthult de 2023 BlackShark V2 Pro

De ultieme e-sports-headset combineert kristalheldere audio, geavanceerde ruisonderdrukking en optimaal comfort

Razer onthult de 2023 BlackShark V2 Pro img#1
Razer onthult de 2023 BlackShark V2 Pro img#2Razer onthult de 2023 BlackShark V2 Pro img#3

Razer onthult de 2023 BlackShark V2 Pro

De ultieme e-sports-headset combineert kristalheldere audio, geavanceerde ruisonderdrukking en optimaal comfort

"Ik was echt verrast door de microfoonkwaliteit van de nieuwe BlackShark V2 Pro", zei Shotzzy, Call of Duty-professional voor Optic Texas. "De BlackShark was al mijn go-to gaming headset, maar deze recente upgrades zullen mijn gameplay alleen maar beter maken."

Professionele FPS-audioprofielen
De headset is optimaal afgestemd met behulp van de beste e-sporters ter wereld. Gamers kunnen audio ervaren zoals de profs dat doen, met on-headset FPS-audioprofielen die maximale informatie leveren voor het ultieme competitieve voordeel. Met Razer Synapse kunnen gamers moeiteloos meerdere profielen aanpassen, deze direct op de headset opslaan en zonder extra software meteen gebruiken in games.

Een batterijduur van 70 uur en USB-C oplaadkabel
De batterijduur van de 2023 BlackShark V2 Pro is ten opzichte van de vorige versie verdrievoudigd tot 70 uur gameplay. Na slechts 15 minuten opladen via USB-C gaat de batterij 6 uur mee. Gamers kunnen meerdere dagen ononderbroken gamen met minimale downtime.

Verbeterde bouw en comfort
Premium comfort is een van de belangrijkste aspecten van de BlackShark-lijn. Deze headset is voorzien van ruisonderdrukkende oorkussens en ultrazacht traagschuim. Bovendien bieden de oorkussens een ideale afdichting om afleiding te voorkomen, terwijl de ademende stof optimaal comfort levert tijdens het gamen.

De verfijnde klemkracht, versterkte stalen hoofdband en versterkte schuifjes leveren bovendien nog meer comfort en een lange levensduur.

Toonaangevende kenmerken
De BlackShark V2 Pro is voorzien van geavanceerde TriForce Titanium 50mm Drivers. Door deze titanium beklede diafragma's te combineren met de audioprofielen van e-sporters, kunnen gamers genieten van helder, gedetailleerd geluid tijdens wedstrijden.

De headset is uitgerust met Razer HyperSpeed Wireless, een toonaangevende 2.4GHz draadloze verbinding die zorgt voor hoge prestaties en lage latentie bij competitief spel en geluid dat perfect gesynchroniseerd is met je spel. De BlackShark V2 Pro komt ook met een USB-extender voor extra gemak en verbeterde draadloze stabiliteit. Met de toevoeging van Bluetooth en Razer's SmartSwitch on-device control, kunnen gamers naadloos schakelen tussen een 2.4GHz- of Bluetooth-verbinding op hun headset met minimale onderbreking.

De 2023 BlackShark V2 Pro is het resultaat van een samenwerking tussen 's werelds beste e-sporters en Razers geavanceerde technologieën. Met de nieuwe, baanbrekende microfoon, kristalheldere audio en ongeëvenaard comfort legt deze headset de lat voor e-sport-headsets hoger en wordt een unieke meeslepende game-ervaring geleverd.


Meer informatie over de Razer BlackShark V2 Pro is hier te vinden.

Prijs en beschikbaarheid
€229,99 – Nu verkrijgbaar via Razer.com, RazerStores en bij erkende retailers.