Verstuur je persbericht Amaxwire

Verstuur je pr en persberichten met Amaxwire

Amaxwire is een persberichten publicatie dienst voor Nederland en België. Met ons moderne persbericht distributie platform kun je gemakkelijk jouw persbericht naar nationale en internationale media, journalisten en influencers sturen voor slechts één vaste lage prijs.

Een persbericht is een van de meest gebruikte middelen voor organisaties om de media te benaderen. Met een persbericht zoek je publiciteit voor een project, boodschap of product. Een persbericht versturen lijkt misschien wat ouderwets. Maar niets is minder waar. Met een persbericht stuur je een bericht inderdaad naar journalisten, maar ook bijvoorbeeld naar bloggers, vloggers etc. Deze komen door jouw persbericht op de hoogte van je nieuwe producten, dienst of website.

Bovendien kun je in berichten die je via Amaxwire verstuurt ook eenvoudig een link naar je website  plaatsen. Een omdat persberichten via Amaxwire automatisch worden doorgeplaatst op ons eigen nieuws netwerk zorg je dus direct voor verschillende links naar jouw website.

Schrijf je nu gratis in bij Amaxwire en krijg meteen een nieuwsroom voor je bedrijf, website of app. In je nieuwsroom kun je een uitgebreid bedrijfsprofiel aanmaken, foto's uploaden en persberichten aanmaken, publiceren en versturen.

Persbericht aanleveren

Wat is een persbericht?

Een persbericht is een van de meest gebruikte middelen voor organisaties om de media te benaderen. Met een persbericht zoek je publiciteit voor een project, bericht of product. Een nieuwsbericht, project of bericht krijgt vaak vaart als je ook op grotere platforms zichtbaar bent. Daarom is het sturen van een persbericht naar de redacties van voor jou relevante platforms de belangrijke eerste stap naar meer publiciteit!

Kan ik een cryptocurrency of blockchain gerelateerd persbericht aanleveren?

Amaxwire gelooft sterk in gedecentraliseerde tech oplossingen. Als jouw bedrijf of startup een blockchain gerelateerd project heeft ontwikkeld, en je hier een persbericht over wilt uitgeven, ben je welkom bij Amaxwire. Je bericht moet echter wel voldoen aan de redactionele richtlijnen van Amaxwire (Amaxwire FAQ).